Зареждане…

ДОГРАМА

Kачествена и на добра цена
Поръчай

За Нас

Вата – П ООД разви своята дейност в строителството, като започна да произвежда врати, прозорци и цели постройки от PVC или алуминий. Ние разполагаме със собствен производствен цех, където нашите специалисти могат да сглобят вашите желани дограми. Едно от основните ни предимства, е че ние държим изключително много на качеството при сглобяването и прецизния монтаж.

В началото на века, фирмата започна да сглобява и монтира основно алуминиеви дограми, но в последствие с развитието на този бранш, ние се усъвършенствахме в производство и монтаж на различни, и нови PVC системи и различни аксесоари към тях. В последните години предлагаме на нашите клиенти, ролетни щори, гаражни врати и др.

Обръщайки се към нашите специалисти при избор на дограма получавате най-добрия резултат, съобразен с Вашите желания и възможности. Преди да изготвят оферта за Вас, те ще уговорят в удобен за Вас ден и час предварителен оглед. Ще се запознаят с Вашите желания и ще Ви предложат най-подходящия вариант дограма съобразен с качество и цена. Може да има и допълнителен оглед, при който да съобразят всички важни моменти преди монтажа на Вашата дограма, като това е напълно безплатно. Следващите процеси са самото производство и монтаж на вече готовата Ви дограма. Важно е да знаете, че в офертата, която Ви предлагаме е включен демонтажа на старите Ви прозорци и врати и тяхното изнасяне и изхвърляне. Допълнително може по Ваше желание след монтажа да се направи и измазване на новата Ви дограма, като това е плюс, който ние като строителна фирма може да Ви направим срещу заплащане с отстъпка, вместо да се налага тепърва да търсите майстори или други фирми.

В секцията Партньори можете да се запознаете с различните доставчици, с които работим, за да задоволим Вашите желания от най-евтиния до най-скъпия вариант на избор.
За клиента - тук може да разберете повече за частите на дограмата и това, какво е важно преди да я смените.

Услуги

Дизайн

Нашите специалисти ще запознаят с Вашите желания и ще Ви предложат най-подходящия вариант дограма съобразен с качество и цена.

Производство

В секцията Партньори можете да се запознаете с различните доставчици, с които работим, за да задоволим Вашите желания от най-евтиния до най-скъпия вариант на избор.

Монтаж

Важно е да знаете, че в офертата, която Ви предлагаме е включен демонтажа на старите Ви прозорци и врати и тяхното изнасяне и изхвърляне.