Зареждане…

ДОГРАМА

Kачествена и на добра цена
Поръчай

За Клиента

ПРОФИЛИ

На българският пазар предлаганите PVC профили са предимно немски и български ( по стандарт на немска или австрийска технология). Тук цената се разминава малко, като накрая разликата е от порядъка на 10 до 15%. Видовете профили, които предлага нашата фирма за момента са ALUPLAST и VIVAPLAST, като изборът им е съобразен с мнението на нашите специалисти, за да задоволим Вашите желания за цена и качество на продукта. Мнението на нашите специалисти, е че при избора на профил по-важно значение има дебелината му, а не броя на камерите в него. Много важен елемент при производството на PVC дограмите е металът в него. Понеже рамките са от пластмаса и с времето могат да се деформират, е важно да бъдат подсилени с метална армировка и захванати с винтове.

СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ

Видовете стъкла, които се предлагат на пазара са три вида: • Единични стъкла с различна дебелина • Двоен стълопакет с различна дебелина на стъклата и разлика в разстоянието м/у стъклата • Троен стъклопакет с различна дебелина на стъклата и разлика в разстоянието м/у стъклата При последните два вида фирмите предлагат голяма разновидност в избора на стъкла, тяхната дебелина и разстояние вътре в самия стъклопакет. Освен прозрачните бели стъкла на пазара се предлагат и още няколко вида: • Нискоемисионно К-стъкло • Високоемисионно стъкло

ОБКОВ

На пазара се предлагат много видове механизми за дограма. Ние от фирма Вата – П ООД работим с доказаната като качество марка ROTO и надежната, но по-евтина като вариант TGP. Същественото при обкова, е че когато се произвежда дадена дограма е добре да се направи предварителен реглаж, а след монтажа да има повторен.

УПЛЪТНЕНИЕ

Гумените уплътнения играят важна роля при изолацията на прозорците и вратите Ви. Повечето профили вече се предлагат с предварително монтирано уплътнение, но ако желаете то може да бъде подменено в процеса на производство. Това ще оскъпи крайната цена, но можете да бъдете спокойни за крайното качество на дограмата Ви.

ЦВЕТОВЕ

Основния цвят, в който се произвеждат и PVC, и алуминий профилите е бял. Днес имате богат асортимент от цветова гама и можете да си изберете най-подходящия за Вас. Разбира се това ще забави процеса на производство и ще оскъпи Вашата дограма, но ефекта от различния цвят си заслужава.

АКСЕСОАРИ

От вътрешни и външни дъски (PVC и алуминий), козирки, комарници, ролетни щори и др. Изборът е голям за крайната функционалност на Вашата дограма. Тук също имате избор и на цветове. Ние предлагаме почти всички видове аксесоари.